Získali jsme bronz mezi zaměstnavateli

Skupina VINCI Construction CS získala 3. místo v žebříčku TOP Zaměstnavatelé 2024 v kategorii Stavebnictví. Do této unikátní a prestižní studie se zapojují studenti středních a vysokých škol.

Ocenění si velmi vážíme a jsme rádi, že pracovat ve Skupině, tedy podílet se na tisícovkách velkých i menších stavebních projektů po celé zemi, je pro dnešní studenty lákadlem.

Bronz v kategorii Stavebnictví je také důkazem toho, že naše dlouhodobá práce s mladou generací se vyplácí. Máme 26 partnerských středních škol a odborných učilišť a čtyři partnerské stavební fakulty na VŠ. Za studenty pravidelně jezdíme a nabízíme jim možnost stipendií, pořádáme pro ně soutěže v inovacích a přednášky našich expertů, dáváme jim možnost zúčastnit se exkurzí přímo na stavbách. Jsme také pravidelně vidět na pracovních veletrzích. Pro nové zaměstnance z řad absolventů VŠ máme připravený propracovaný tříletý interní program. Věříme, že je to ta nejlepší investice do budoucnosti.

Studie TOP zaměstnavatelé vyhlašovala výsledky už potřinácté. Jejím cílem je pomoci studentům zorientovat se v nabídce zaměstnání, firmy díky ní zároveň získají představu o tom, co mohou udělat pro zvýšení své atraktivity v očích potenciálních zaměstnanců.

Do hlasování se letos zapojilo 11 416 studentů českých vysokých škol a nově i 4 118 středoškoláků. Ceny se udělovaly v celkem 16 kategoriích podle tržních odvětví a pěti speciálních kategoriích: Technik, Ekonom, Právník, Farmaceut & lékař a Jasná volba.